VE FOTBAL TATRAN ROUSÍNOV od | Katka 11.5.2022

Na dnešní kávu jsem si pozvala obránce rousínovského Tatranu, Pavla Imramovského. Bavili jsme se o tom, jak se těší na nabitý týden, kdy Rousínov zajíždí do Ráječka a odehraje pohárové semifinále, ale také o tom, s jakým umístěním by byl na konci sezóny spokojený. Vařte kávu, jdeme na to …

  • V pátečním utkání jste porazili druhou Kuřim. Jaké to bylo utkání z tvého pohledu ?

Kuřim byla kvalitní soupeř, což bylo vidět na jejich herním stylu. Zápas měl úroveň a vysoké tempo, ale dokázali jsme si poradit a vytvářet šance, které jsme proměňovali.

  • Čeká vás náročný týden, v sobotu Ráječko a hned ve středu pohár v Bystrci. Jak se na tyto zápasy připravujete?

Nečeká nás rozhodně nic lehkého, protože to bude hodně fyzicky náročné, ale musíme si poradit. Už poměrně dlouhou dobu trénujeme pravidelně, takže myslím, že to zvládneme.

  • Co říkáš Bystrci potřetí v sezoně ? Podaří se vám je konečně porazit a postoupit do finále poháru ?

Já osobně se na to těším. Nemyslím si, že by to byl pro nás takový zakletý soupeř. Oni předvedli dobrý výkon a nám se naopak nedařilo, ale takový už je fotbal. Nicméně jim máme co vracet.

  • Dodržujete určité věci v průběhu každého týdne. Jsi taky z těch, kteří na toto věří a jsou pověrčiví? 🙂

Řekl bych, ze trochu pověrčivý jsem. Před zápasem dělám několik rutinních věci kvůli tomu, abych se na hřišti cítil dobře a podal kvalitní výkon.

  • S jakým umístěním budeš ty osobně po sezóně spokojený?

Ještě máme před sebou celkem dost zápasů, takže těžko říct, ale jsem soutěživý člověk a rád vyhrávám. Doufám, že se umístíme co nejvýš.

Díky za Tvůj čas, ať se daří 👏🏼

ZA TATRAN ROUSÍNOV : KATKA