VE FOTBAL TATRAN ROUSÍNOV od | Katka 16.5.2022

V sobotu si fotbalisté Tatranu připsali druhou jarní porážku. Nestačili na soupeře z Ráječka a prohráli 2:1. Velmi rychlému a bojovnému utkání by přitom slušela spíše remíza.

SK OLYMPIA RÁJEČKO – TATRAN ROUSÍNOV 2:1 (1:0)

Sestava Rousínov : Kopřiva – Imramovský, Kříž, Rozehnal, Kostelka (52. Piňos) – Divácký (79. Prokop), Novotný (75. Horváth), Mikeš, Líznar, Florián – Obruča.

Branka Rousínov: 67. Florián z PK

Utkání hodnotil brankář David Kopřiva a záložník Miroslav Mikeš.

DAVID KOPŘIVA : „Pro mě se zápas v Ráječku hodnotí těžce. První poločas jsme si jasně zasloužili prohrávat, a to klidně rozdílem několika branek a můžeme být rádi, že to bylo jen 1:0. Druhý poločas byl z naší strany rozhodně lepší, než ten první, hned ve 46′ minutě jsme se dostali do vyložené šance, kterou jsme bohužel neproměnili, v 69′ minutě jsme dokázali srovnat z penalty na 1:1, chvíli na to jsme bohužel nevyužili zaváhání domácího gólmana, který netrefil ideálně balon a měli jsme prázdnou bránu, bohužel ani tuhle šanci se nám nepodařilo proměnit.

Bohužel byly naše zaváhání potrestány, kdy si asi 10 minut před koncem naběhl domácí útočník na krásně centrovaný balon, který se mu podařilo dotlačit do brány. Od té doby už jsme si žádnou větší šanci nevytvořili a jediné, co nás může mrzet jsou neproměněné šance z druhého poločasu. Objektivně si myslím, že by zápasu spíš slušela remíza, za náš výkon v prvním poločase jsme si vítězství úplně nezasloužili. Na druhou stranu v druhém poločase jsme měli několik šancí, takže i ta prohra nebyla dle mého úplně zasloužená.“

MIROSLAV MIKEŠ : „Zápas se mi nehodnotí vůbec dobře, protože jsme vůbec nenavázali na předchozí výkon a nesplnili to, co jsme si řekli v kabině. Věděli jsme, že soupeř bude hrát aktivně, presovat a my se s tím nevyrovnali Byli jsme všude pozdě, prohrávali osobní souboje, ztráceli každý míč na útočné polovině, z čehož pramenil první gól. O půlce byla trošku bouřka v kabině. Ve druhém poločase jsme soupeře 25 minut do ničeho nepustili a srovnali. Bohužel jsme za stavu 1:1 neproměnili 100% šanci a obdrželi následně gól. Pak už to bylo z naší strany křeč … Nezbývá nám, než se poučit a nachystat se na další důležitý zápas. Čeká nás velmi náročný program, hned ve středu hrajeme semifinále poháru, pro mě utkání sezóny. Věřím, že jej zvládneme a postoupíme do finále poháru a spravíme si po prohře v Ráječku náladu.“

V případě, že jste nemohli dorazit a chcete se podívat, jak utkání vypadalo, přikládáme odkaz na záznam. Přihlašovací jméno „host“, heslo „host“.

1. poločas 1. část klikni ZDE

1. poločas 2. část klikni ZDE

2. poločas 1. část klikni ZDE

2. poločas 2. část klikni ZDE

ZA TATRAN ROUSÍNOV : KATKA