VE FOTBAL TATRAN ROUSÍNOV od | Katka 19.5.2022

✔ Už dnes odehraje svoje utkání jako první mladší přípravka. Zajíždí do Vyškova, kde se od 17:00 hod utká s domácím týmem.

✔ V sobotu ráno odjíždí ke svým utkáním žáci do Drnovic. Mladší od 9:00 hod, starší potom v 10:45 hod. Pokud máte možnost, jeďte naše kluky podpořit.

NETRADIČNĚ V SOBOTU DOPOLEDNE, 10:15 hod odehraje svoje mistrovské utkání „A“ tým. Hostit bude Moravskou Slávii Brno. Do utkání jdou po středečním postupu v poháru, věříme, že s dobrou náladou, která se projeví na výkonu na hřišti 🙂 K utkání se vyjádřil obránce Petr Líznar:

„Utkání se hraje brzy po tom středečním poháru. Ale mě teda rozhodně více baví zápasy než tréninky, takže takové anglické týdny vítám. Na utkání s Morendou se těším, věřím, že jej zvládneme.“

✔ V sobotu odpoledne zajíždí ke svému venkovnímu utkání „B“ tým, který měl minulý týden neplánované volno. Soupeřem mu budou Pačlavice. Utkání se hraje od 16:00 hod.

✔ V neděli uzavře fotbalový víkend svým utkáním dorost. Na domácím hřišti přivítá tým Újezdu, utkání se hraje na fotbalovém stadionu v Rousínově od 14:00 hod.

DRŽÍME VŠEM NAŠIM TÝMŮM PALCE ✊🏼

ZA TATRAN ROUSÍNOV : KATKA