VE FOTBAL TATRAN ROUSÍNOV od | Katka 24.9.2022

Další domácí vítězství si včera připsali fotbalisté Tatranu 👏🏼 Ráječku dali tři góly a do tabulky připsali tři body. V prvním poločase se podařilo vstřelit gól nováčkovi v rousínovském dresu, Renému Jaškovi. Po dobře zahrané standartce zvýšil na 2:0 hlavou už „tradiční“ střelec Martin Kříž. Na konci utkání se po krásné akci prosadil i Yannic Güttler.

TATRAN ROUSÍNOV – SK OLYMPIA RÁJEČKO 3:0 (2:0)

Branky : 28. Jašek, 45. Kříž, 90. Güttler

Sestava Tatran : Řepka – Líznar, Kříž, Rozehnal, Zbořil – Jašek (70. Divácký), Mikeš, Novotný (75. Svoboda), Güttler, Obruča – Chlup (61. Florián).

Utkání hodnotil stoper Tatranu, Matěj Rozehnal.

„Na zápas jsme se připravovali tak, že nás nečeká nic lehkého a že Ráječko, ani my nejsme v tabulce na takovém místě, kde bychom se chtěli pohybovat. Oba týmy jsme potřebovaly bodovat, aby nám vrchní příčky tabulky tolik neutekly.
V zápase jsme dali gól po dobře dohrané situaci po centru do vápna … a pak po dobře zahraném rohu jsme šli do kabiny za stavu 2:0.
Ráječko nás druhý poločas zatlačilo na vlastní půlku, což se dalo trošku čekat. Ale jak je známo, body se Tatranu, když vede, berou těžce. Díky podržení gólmana Řepky a obrany jsme udrželi vedení a v 90. minutě jsme dali na 3:0 👏🏼

ZA TATRAN ROUSÍNOV : KATKA