VE FOTBAL TATRAN ROUSÍNOV od | Katka 6.3.2023

MLADŠÍ PŘÍPRAVKA :

V pátek odehrály oba ročníky mladší přípravky přátelská utkání s Vyškovem. Starší ročník 2014, z větší části doplněn mladšími kvůli velké marodce, prohrál 12:0. Výsledek je hrozivý, i přes výborný výkon našeho brankáře Jarka, který nás v dalších šancích soupeře podržel. Sportovně musíme uznat, že tým Vyškova byl fotbalovější.

Mladší ročník 2015 zpočátku hrál se soupeřem vyrovnaně, dařilo se zejména Elen a Sebíkovi, kteří několikrát ohrozili branku soupeře. Opět jsme vyzkoušeli našeho nového brankáře Maxe, který také několikrát zabránil soupeři, aby skóroval. Zápas skončil 9:4 pro Vyškov, který nás ke konci přestřílel

Střelci gólů : Sebík Škola 3x, Elen Mičíková 1x

Všem hráčům děkujeme za účast a nasazení a  doufáme, že už se budeme scházet v plné sestavě, abychom odehráli vyrovnaná utkání.

STARŠÍ PŘÍPRAVKA „B“ :

Ve čtvrtek 2.3. odehrála další přípravný zápas starší přípravka „B“. Soupeřem byl tým Viničných Šumic. Náš tým vyhrál 5:2.

Branky : Hudec, Neumann, Doležel, Blažek, Marek.

Gratulujeme k výhře 🙂

DOROST „U19“ :

Zápas popsal trenér týmu, pan Eliáš : „V neděli 5. března odehráli dorostenci Tatranu přípravný zápas s týmem TJ Sokol Dambořice, fotbalisté Dambořic hrají také krajskou soutěž. Na umělé trávě v Dambořicích v páté minutě otevřel skóre David Eliáš střelou z vápna. Do poločasu skóroval René Prokop a Jakub Hráček. Do konce prvního poločasu jsme inkasovali dvě branky. Závěrem poločasu se ale zlepšila rozehrávka obrany. Stav poločasu 2:3. Na začátku druhého poločasu ve 47. minuté zvýšil na 2:4 po centru René Prokop. Následně i přes ztráty v rozehrávce se podařily další akce zakončené góly. Stejně tak se prosadil i soupeř. Branky padaly na obou stranách.“

Dambořice – Tatran Rousínov „U19“ 4:7 (2:3)

Sestava: Jaromír Kala (G),

Obrana: David Polák, Marek Janeček, Roman Salzburger, Adam Švařícek, Jakub Ondřej Chromý,

Záloha: Daniel Mrázek, Jan Daniel Chromý, Nicolas Mateov, Ondřej Svoboda, David Eliáš

Útok: René Prokop, Jakub Hráček

Branky: 4x René Prokop, 2x Jakub Hráček, 1x David Eliáš

ZA TATRAN ROUSÍNOV : KATKA