VE FOTBAL TATRAN ROUSÍNOV od | Katka 20.3.2023

Z minulého týdne Vám dlužíme výsledky přípravných zápasů.

„B“ tým odehrál vyrovnané utkání s Otaslavicemi. Nakonec podlehl 4:5.

Sestava Tatran : Bartošek ml. – Bartošek st., Hartl, Janeček, Hráček – Mrázek, Kupčík, Legner, Chromý D. – Levíček, Kervitcer.

Střídali : Svoboda, Kala, Chromý O.

Branky : Levíček 2x, Kervitcer, Svoboda

Mladší žáci :

Hodnocení zápasu pro web, trenér Stanislav Píšek.

Rousínov „U13“ – Křenovice 1:4 (1:1)

Branka: Lošťák

Sestava: Svoboda, Blažík V, Blažík A, Adam, Stejskal, Panajotidis, Lošťák, Bukovský, Zuk, Bukovská.

„Dnes jsme se utkali s našim tradičním soupeřem zimní přípravy s celkem Křenovic. Utkání se hrálo na umělé trávě v Otnicích na poloviny hřiště 7+1.

Obě mužstva měla několik absencí vinou jarních prázdnin. První poločas se hrál ve vysokém tempu, kde bylo na obou stranách vidět mnoho krásných akcí. Naši hráči plnili všechny pokyny, poctivě běhali a na výbornou se nám dařila kombinace. První poločas Křenovice nejprve vedli a nám se podařilo srovnat díky krásné Lošťákově střele na 1-1.

Bohužel druhá polovina hry byla úplný opak než první půlka. Naši hráči přestali běhat, plnit všechny pokyny a do osobních soubojů se nedostali. Soupeř nás po právu přehrál nejen herně, ale i gólově. Jen díky skvěle chytajícímu Svobodovi nebyl výsledek vyšším rozdílem. Víme, na čem pracovat a hlavně udržet koncentraci a kvalitu po celé utkání. Děkujeme soupeři s Křenovic za krásná utkání během přípravy a přejeme jim mnoho hezkých zápasů a radosti v jarní části sezóny a budeme se těšit na další setkání na hřišti.“

ZA TATRAN ROUSÍNOV : KATKA