VE FOTBAL TATRAN ROUSÍNOV od | Katka 15.5.2023

V neděli čekal na Tatran nelehký úkol. Na jeho hřiště přijel tým Bosonoh, který měl sice horší postavení v tabulce, ale vezl se na vlně výher. Jak těžké to bude utkání se nakonec potvrdilo. V neustávajícím dešti dobývali domácí bránu soupeře, nastřelili 2x tyčku a jednou břevno, tyčka zvonila i na straně domácích. Série neproměněných šancí ze strany domácích provázela celý první poločas.

Druhý poločas začal nešťastně pro stopera Tatranu, Filip Novotný byl převezen do nemocnice se zlomeninou klíční kosti. Tatran držel celý zápas ve svých rukách … až najednou z jediného útoku hostů v 79. minutě inkasoval. Tentokrát se svěřenci trenéra Milana Bouška nevzdali a bojovali až do konce. Odměnou jim byl v poslední minutě gól, který vstřelil Miloš Žoček. Oba týmy tak berou po bodu.

TATRAN ROUSÍNOV – FK SK BOSONOHY 1:1 (0:0)

Sestava Tatran : Kopřiva – Imramovský, Novotný (49. Florián), Kříž, Rozehnal – Zbořil (75. Divácký), Kubáč, Lízal, Líznar (75. Žoček), Handlíř (15. Němec) – Obruča.

Branka : 90+9 Miloš Žoček

! UŽ VE STŘEDU ČEKÁ FOTBALISTY TATRANU DALŠÍ DŮLEŽITÉ UTKÁNÍ – V SEMIFINÁLE KRAJSKÉHO POHÁRU PŘIVÍTAJÍ OD 17:30 HOD TÝM RÁJEČKA. Tomu budou chtít jistě oplatit porážku z minulého týdne a postoupit do finále poháru. To se hraje ve středu 31.5. v Břeclavi. Rádi bychom zopakovali úspěch z minulého roku a pohár vyhráli 🙂 !

ZA TATRAN ROUSÍNOV : KATKA