VE FOTBAL TATRAN ROUSÍNOV od | Katka 16.5.2023

Jako útočník se sám během zápasu vyskytne v několika gólových příležitostech. Šance a góly, které Tatran dříve proměňoval s přehledem, mu teď chybí. Každým zápasem by to fotbalisté Tatranu chtěli otočit a opět získat tu lehkost v proměňování. Nejen o tom mluvil Lukáš Obruča ve společném rozhovoru.

  • Nemůžu se nezeptat na nedělní zápas. Remízu s Bosonohami jste zachránili v poslední minutě nadstavení. Navíc se vám zranil Filip Novotný, který se pomalu vracel do základní sestavy. Jaký máš k utkání komentář ty?

Měli jsme po 15 minutách vést 2:0 a mohlo být po zápase. Místo toho jsme polevili v tempu. Ve druhé půli se nám navíc, jak říkáš, zranil Filip, doufám, že se z toho co nejdříve dostane. Potom jsme dostali z brejku gól a vyrovnali jsme až v poslední minutě. Stojím si za tím, že zápas jsme měli rozhodnout v první čtvrthodině a věřím, že bychom brali všechny body. Sráží nás neproměněné šance.

  • Už dnes vás čeká semifinále poháru, které chcete zvládnout a zopakovat si finále. Může vám případná výhra pomoci k lepším výsledkům v sezóně? A jak se na semifinále těšíš?

Potřebujeme se od něčeho odrazit a zároveň chceme hrát finále poháru, takže bereme jedině postup. S Ráječkem venku jsme nepodali špatný výkon, jen jsme nezvládli koncovku, takže jim máme co vracet. Uvidíme, v jakém stavu bude po celodenní dešti hřiště.

  • Najíždíte opět na středa – sobota – středa. To Vám minulý rok sedělo, i když to bylo fyzicky náročné. Bude se opakovat úspěšný květen a červen? 🙂

My musíme začít bodovat a chceme zvládnout i pohár. Nebudeme žít z toho, co nám šlo, ale máme to z loňska vyzkoušené a víme, co nás čeká. Když půjdeme do každého zápasu s plným nasazením, tak se nám to vrátí.

*zdroj foto : NickiPhoto

ZA TATRAN ROUSÍNOV : KATKA