VE FOTBAL TATRAN ROUSÍNOV od | Katka 13.4.2022

Středeční káva. Dnes jsem o čas a rozhovor požádala záložníka Tatranu, Honzu Čadílka. Dostal tradičně pět otázek a Vy se nyní dozvíte, jak hodnotí minulý zápas, jestli se Rousínovu podaří „bedna“ a jaké má cíle po zbytek sezóny?

  • Honzi, máte za sebou čtyři vítězné zápasy. Čím to podle tebe je, že se vám aktuálně tak daří?

V první řadě děkuji za pozvání. Dle mého názoru klíč našeho úspěchu je díky dobré partě a atmosféře v kabině.

  • Do zápasu s Ratíškovicemi jsi naskočil v 70 minutě a měl jsi i nějaké šance. Jak hodnotíš zápas?

Za mě super, že máme 3 body. Hra byla slušná, ale myslím, že umíme hrát i lépe. První poločas jsme byli lepším týmem, ale bohužel druhý poločas náš hráč obdržel červenou kartu a my jsme se museli stáhnout a nemohli naplno napadat. Líbilo se mi, jak se tým dokáže semknout a táhnout za jeden provaz. Nicméně, není to náš první zápas v 10 a kdo nás trošku sleduje, tak ví, že v podzimní části v Líšni jsme dokázali dát dva góly a i v deseti trošku domácí potrápit.

  • Čeká vás utkání v Boskovicích, hrajete netradičně již v pátek a budou vám chybět cca 3 hráči základní sestavy. Jaký zápas očekáváš?

Tento zápas bude hodně těžký a důležitý. Ale jsme teď na vítězné vlně a v přípravě jsme poráželi i divizní týmy, tak věřím, že můžeme uspět. Troufnu si říct, že náš tým nyní nemá slabinu, i když nám chybí 3 klíčoví hráči, zvládneme se s tím poprat.

  • Zvládnete na konci sezóny umístění „na bedně“, jak už spousta tvých spoluhráčů zmínila? 🙂

Na bednu máme a pokud bude přát štěstí, tak bychom se mohli poprat i o postup. Důležité je nic nepodcenit a makat poctivě jako doposud. Tato soutěž je dost vyrovnaná a může se tu stát vše. Akorát mě mrzí začátek sezóny, kdy jsme zbytečně ztráceli body a chvíli nám trvalo dostat se na vítěznou vlnu.

  • Máš nějaké osobní cíle pro zbytek sezóny?

Můj osobní cíl je dostat se zpět do formy a obsadit stabilní místo v základní sestavě. Chtěl bych být platný pro tým.

Díky za tvůj čas a ať se daří 🙂

ZA TATRAN ROUSÍNOV : KATKA