VE FOTBAL TATRAN ROUSÍNOV od | Katka 23.5.2022 

V dalším domácím utkání přivítal Tatran předposlední tým Moravské Slávie. Náročný program a dobře bránící soupeř byly překážkou k výhře. Nakonec bere Rousínov bod za remízu 1:1.

TATRAN ROUSÍNOV – MS BRNO 1:1 (0:1)

Sestava Tatran : Kopřiva – Imramovský, Kříž, Rozehnal, Kostelka (60. Piňos) – Líznar, Mikeš, Novotný (46. Horváth), Divácký, Florián – Obruča.

Branka : 77. Florián

Zápas hodnotil záložník Tomáš Horváth : „Po zvládnutém semifinále poháru jsme chtěli navázat na dobrý výkon. Bohužel to se nám nepovedlo. Dobře organizovaný soupeř nám toho moc nedovolil. V první půli se nám nedařila kombinace a soupeř vyrážel do rychlých brejků. Inkasovali jsme z penalty a do kabin jsme tedy šli za stavu 0:1. Po přestávce se nám povedlo hru malinko zlepšit a dát srovnávající gól, nicméně na výhru to dnes bylo málo. Šance jsme si ještě nějaké vytvořili, ale chybělo nám kvalitní řešení ve finální fázi. Čeká nás teď náročný program, a proto se musíme zodpovědně připravit na další zápasy.“

Další utkání čeká rousínovské fotbalisty hned ve středu 25.5. v Moravském Krumlově. Začátek utkání je v 17:30 hod.

V případě, že jste nemohli dorazit a chcete se podívat, jak utkání vypadalo, přikládáme odkaz na záznam. Přihlašovací jméno „host“, heslo „host“.

1. poločas klikni ZDE

2. poločas klikni ZDE

ZA TATRAN ROUSÍNOV : KATKA