VE FOTBAL TATRAN ROUSÍNOV od | Katka 8.6.2022

Sezóna se blíží pomalu ke konci, ale ještě nám zbývá pár hráčů, kteří nebyli pozvaní na kávu. Dnes je na řadě záložník rousínovského týmu, Miroslav Mikeš. Ptala jsem se ho na pocity po vyhraném finále, ale také jsem ho nechala, aby zhodnotil úspěšnou jarní sezónu. Tak vařte kávu, jdeme po malé přestávce opět na to 🙂

  • Minulý týden se vám podařilo vyhrát finále poháru. Jaký to byl zápas ? A jaké jsou pocity týden po vítězství? 🙂

Byl to hodně těžký Zápas. Kuřim patří vůbec k tomu nejlepšímu, co v krajském přeboru je a zápas byl za mě nadstandardní na krajský přebor. Pocity jsou určitě super, je to velký úspěch pro celý klub a i pro nás hráče, bohužel skrz nabitý program nebylo tolik času na oslavy.

  • Na úspěch ve finále jste navázali hned v dalším mistrovském utkání se Svratkou. Myslíš, že se vám podaří udržet vítěznou vlnu až do konce sezony ?

Určitě chceme na ty poslední dva zápasy ve zbytku sezony navázat, utkání se Svratkou bylo z mého pohledu hodně na morál, protože většina z nás toho měla plný kecky, ale zvládli jsme to a věřím, že na to navážeme a tu šňůru natáhneme až do konce.

  • Náročný program, který jedete už měsíc, pokračuje hned ve středu v Krumlově. Jak se na utkání připravujete?

Tak poslední měsíc vlastně jen hrajeme, takže to je hlavně o tom dobře zregenerovat. Jinak máme poslední měsíc vždy jen předzápasový trénink, na kterém si řekneme, co chceme hrát.

  • Do konce sezony zbývají 3 zápasy, dokážeš odhadnout, na jaké umístění se vám podaří nakonec dosáhnout ?

Je to tak, zbývají 3 zápasy a věřím, že ve všech budeme naplno bodovat. Přál bych si, abychom to podzimní 5 místo vylepšili na tu nepopulární bramboru, což by byl za mě úspěch, ale stát se může cokoliv a při dobré shodě náhod z toho může být i bedna. Ještě se necháme překvapit.

  • Aspoň v krátkosti zhodnoť sezónu, jaká podle tebe byla ?

Z mého pohledu ta sezóna, ať už to dopadne jakkoliv, se bude určitě hodnotit jako vydařená. Nemůžu hodnotit kluky za podzim, protože jsem tu nebyl, ale když jsem došel, tak jsem měl možnost vidět dobře poskládaný a odhodlaný tým, který za něčím jde. Což je dobrá práce trenéra a vedení. Ukázalo se to v mnoha zápasech na jaře s těmi nejlepšími, kterým jsme ty body vzali a nakonec i zvítězili v poháru.

Věřím, že na závěr ještě přidáme body a radost lidem, kteří nás podporují. Pokud se takhle bude pracovat v Rousínově dál, tak ta budoucnost muže být velice hezká, protože všichni udělali kus práce a na těch našich výsledcích, ať už v sezóně nebo v poháru, mají všichni okolo velký podíl. My jsme pouze výsledný produkt, ale jim patří také velký dík.

DÍKY ZA ČAS 🙏🏼🙂

ZA TATRAN ROUSÍNOV : KATKA