VE FOTBAL TATRAN ROUSÍNOV od | Katka 15.6.2022

Na dnešní kávu jsem si pozvala Martina Kříže. Zimní posilu, která se Tatranu pro jarní sezónu obzvlášť vyplatila. Odehrál téměř všechny zápasy a vždy skvěle! Jak se mu v Rousínově líbí a jak hodnotí sezónu, to se dozvíte právě teď.

Kávu máte? Tak jdeme na to …

  • V sobotu jste zvládli poslední venkovní utkání na Spartě. Jak zápas hodnotíš ?

Zápas se Spartou jsme čekali běhavý a důrazný. Naštěstí jsme odskočili na začátku zápasu hned o dvě branky a možná právě po nich jsme se přestali koncentrovat na 100%. Asi kvůli tomu jsme nevyřešili spoustu pološancí, ale i tutovek v 1. poločase. Druhý poločas Sparta nic nevzdala a usilovala o snížení. To se jí povedlo a my se místo klidné výhry strachovali o výsledek. Uklidnil nás třetí gól a 3 body které vezeme domů.

  • V posledním kole přijedou už postupující Bohunice. Dokážete sebrat body i jim ?

Já věřím, že s nimi budeme hrát vyrovnaný zápas. Chtěl bych nějaké body nechat v Rousínově. Přece jen proti těm lepším se nám v sezóně hrálo lépe. Uvidíme v jaké sestavě dojede soupeř.

  • Už teď je jasné, že skončíte nejhůře čtvrtí, při dobré shodě okolností i na třetím místě. Jak to ty osobně vnímáš ?

Já to beru jako dobré umístění a je dobře, že jsme splnili to, co nám trenér nastavil. Samozřejmě to třetí místo by vypadalo ještě lépe, ale to už bohužel není jen v našich rukách.

  • V Rousínově jsi odehrál jarní část sezony, jak jsi zde byl spokojený? Prosím o krátké hodnocení toho půlroku.

Jsem rád že jsem si vybral v zimě Rousínov. Je tu v kabině super parta i s vedením. Zázemí taky krásný, takže mi už stačí jen plnit věci na hřišti. Z jara jsme začali velmi dobře, po dobré zimní přípravě jsme udělali šňůru výher. Poté jsme měli výsledkový útlum, ale zvedli jsme se v důležitém dvojzápase v Krumvíři. Škoda některých zápasů, kdy jsme nebyli efektivní v zakončení.

  • Jestli můžeš naznačit, zůstaneš s námi i nadále, nebo tvoje kroky zamíří jinam ? 🙂

Samozřejmě jsme se o tom už bavili a jsem rád, že o mě Rousínov stojí. Já jsem byl spokojený a proto bych chtěl v nové sezóně ještě vylepšit výsledky z této sezóny. A to s Rousínovem.

DÍKY MOC ZA ČAS 🙏🏼🙂

ZA TATRAN ROUSÍNOV : KATKA