VE FOTBAL TATRAN ROUSÍNOV od | Katka 17.8.2022

První káva nové sezóny. A zároveň poslední káva s Divochem jako hráčem „A“ týmu. Bohužel ze zdravotních důvodů končí své úspěšné tažení v rousínovském áčku. Jak ale sám řekl, kluky v tom nenechá a pokud by bylo potřeba, pomůže jim 👏🏼🙂

Tak si se mnou pojďte užít klasicky vtipné odpovědi na běžné otázky 😅

  • Sezónu jste začali ziskem poháru. Jako první JM tým jste vyhráli mezinárodní superpohár. Jaký to byl zápas ? A jaký byl pro tebe vlastně celý víkend, kdy jste k zápasu odjížděli už v pátek po ranním tréninku a vraceli se až v neděli ?

Z mého pohledu nebyl první poločas špatný. I když to nebylo ono, tak si myslím, že jsme byli lepší než soupeř. Ovšem jak jsme zápas otočili na 2:1, tak bylo vidět, že to strašně chceme udržet a úplně jsme přestali hrát naši hru. Naštěstí se to udržet podařilo. Každopádně … jsme jeli pro pohár a ten máme. A víkend hodnotím kladně, opět se nám připravily parádní podmínky a myslím, že jsme si to v Bratislavě všichni užili.

  • První utkání v sezóně a čekala vás nejméně oblíbená Bystrc. Zvládli jste to a máte 3 body, jak se ti v Bystrci hrálo ?

Já v Bystrci hrál vždycky nerad a většinou jsem tam prohrál. Nevím jak to mají kluci, ale mě osobně Bystrc nesedí. Vlastně, když si promítnu tabulku, tak mě nesedí nikdo 😁, ale Bystrc ještě o něco víc. Takže o to větší jsem měl radost ze 3 bodů. Moc důležitý vstup do sezóny, který se Rousínovu pokaždé nepodaří.

  • Platí, že to byl tvůj poslední zápas za A ?

Platí. Trenér mě poprosil, jestli bych mu ještě Bystrc neodehrál, tak jsem ještě jednou vyrazil pro body 😁. Taky jsem mu slíbil, že když jich bude náhodou málo, tak mu pomůžu a půjdu na lavku, ale věřím že to nenastane, kluků je dost.

  • Končíš kvůli zdravotním problémům, zůstaneš aspoň za B, nebo musíš s fotbalem skončit úplně ?

No lepší by bylo nehrát vůbec … ale kdo mě zná, tak ví, že to neklapne. Takže zatím zůstanu v „B“ a k tomu budu dělat nějaký rekreační sporty, abych se aspoň nějak pohnul. Ale tempo a dávky tréninku, co jsou v Krajském přeboru už jsem nedával. A bylo to čím dál horší. Abych do sebe cpal každý zápas prášky, to asi úplně nechci.

  • Předpokládám, že s kabinou budeš fungovat pořád , takže co za sebe přeješ týmu do nové sezóny? 🙂

Určitě. Když bude čas, tak budu chodit klukům fandit a stavím se za nimi v kabině. Myslím, že mě nikdo nevyhodí 😁. A do nové sezóny jim přeju, aby splnili všechny cíle, které jsou a hlavně ať se nikdo nezraní. A chtěl bych, aby se jim podařilo obhájit pohár. Jako poslední bych jim ještě chtěl vzkázat, že kdyby potřebovali nějaké góly ve finále, tak telefonní číslo mám pořád stejný 👍😁.

DÍKY ZA TVŮJ ČAS 🙏🏼

ZA TATRAN ROUSÍNOV : KATKA