VE FOTBAL TATRAN ROUSÍNOV od | Katka 7.9.2022

Dnes jsem pro vás zpovídala dalšího nováčka v dresu Tatranu. Na kávu přišel záložník Yannic Güttler. Jak se v Rousínově cítí a jak se připravuje na další důležité utkání? Čtěte dál …

  • V Rousínově působíš od pohárového utkání s Rohatcem, což je asi 3 týdny. Jak jsi tady zatím spokojený?

Potěšilo mě, že mi trenér dal hned od prvního zápasu důvěru a mužstvo mě velmi dobře přijalo. Podmínky jsou zde výborné a až se sehrajeme věřím, že budeme hrát o přední příčky.

  • Je něco, co sis představoval při svém příchodu jinak ?

Jsem úplně na začátku a na tuto otázku je ještě brzy odpovídat. Zatím se ovšem vyvíjí všechno pozitivně.

  • O víkendu jste prohráli zápas s Kuřimí. Jaký to byl podle tebe zápas ?

To máš pravdu. Nedařilo se nám plnit v zápase to, co jsme si před zápasem řekli. Nehráli jsme dobře … včetně mě. Chyběl jsem 14 dnů při letní přípravě a teď všechno doháním. Trénuji každý den ještě individuálně a při zápase s Kuřimí jsem měl těžké nohy. Pevně věřím, že fyzičku doženu a v dalších zápasech se mi bude více dařit a budu platným hráčem týmu.

  • Před vámi dvojzápas (pohár i mistrovské utkání) s Kunštátem. Jak probíhá příprava na tréninku?

Trenér určitě naše chyby z posledního zápasu správně analyzoval a snaží se s mužstvem tyto chyby v tréninku odstranit. Cítím, že musíme určitě přidat v osobních soubojích. Já osobně samozřejmě pracuji dále na vylepšení vlastní kondice ještě extra. Jsem pevně přesvědčený, že v neděli získáme na domácím hřišti povinné 3 body.

  • Napiš nám ve zkratce, jaké jsou tvoje osobní / nebo týmové cíle pro podzimní část sezóny?

Chtěl bych mužstvu pomoci osobně co nejvíce dobrými výkony a věřím, že budeme hrát o přední umístění v tabulce na podzim tak, abychom po kvalitní zimní přípravě mohli zaútočit na ty nejvyšší místa v umístění.

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je Screenshot_20220907_225110-646x1024.jpg.

ZA TATRAN ROUSÍNOV : KATKA