VE FOTBAL TATRAN ROUSÍNOV od | Katka 12.9.2022

Po dvou domácích porážkách chtěli fotbalisté Tatranu udělat divákům znovu radost. A povedlo se. Soupeři z Kunštátu, nováčkovi soutěže, vstřelili 3 branky a připsali důležité 3 body. Toto utkání se navíc hrálo jako 2. kolo poháru, takže se zároveň posunuli do dalšího kola 👏🏼. Gratulujeme 🙂

TATRAN ROUSÍNOV – FK KUNŠTÁT 3:1 (2:1)

Sestava Tatran : Řepka – Imramovský, Kříž, Rozehnal, Zbořil -Florián (72. Chlup), Mikeš, Líznar, Güttler, Obruča – Svoboda (46. Suchý).

Branky : 6. a 23. Obruča, 63. Líznar

Utkání hodnotil brankář, Milan Řepka.

„Začal bych tím, že bych chtěl pochválit kluky hlavně za druhý poločas. Ten jsme odmakali a šli si za vítězstvím. Body jsme už potřebovali a chtěli rovnou zvládnout i postup v poháru. Vrátím se k prvnímu poločasu … ten nám moc nevyšel. Sice jsme vedli od 4. minuty a pak ve 20. minutě přidali druhý gól, ale Kunštát hrál důrazný a běhavý fotbal. To nám moc nesvědčilo, nezachytávali jsme brejky po lajnách a z toho vyústil i gól na 2:1. Navíc si vytvořili i pár hodně slibných gólových příležitostí, ale my to přečkali a v druhém poločasu jsme nastoupili úplně jinak. Začali jsme více běhat a hrát hru, kterou po nás trenér chce. Díky tomu jsme přidali třetí branku a zápas si pohlídali do konce. Jsem rád, že jsme to zvládli. Tyhle body nás musí nakopnout do dalších zápasů. Závěrem bych chtěl pochválit hlavně Křížáka, Obručky a Lízyho … těm se zápas povedl 🙂“.

ZA TATRAN ROUSÍNOV : KATKA