VE FOTBAL TATRAN ROUSÍNOV od | Katka 30.10.2022

V sobotním utkání na půdě posledních Ivančic začal Tatran výborně. Hned v 15 vteřině trefili hosté tyč, tlak se stupňoval po celý první poločas. Ve 23. minutě po důrazné hře vstřelil první gól Miroslav Mikeš, ve 33. zvyšoval na 2:0 Lukáš Obruča. Vše vypadalo na hladký průběh zápasu. Jenže Tatran nevyužil další gólové příležitosti, které si vytvořil a do kabin se šlo za stavu 2:0.

Druhý poločas byl opakem prvního. Domácí Ivančice měly spoustu standardních situaci a po jedné z nich snížili na 2:1. V 85. minutě se sám před brankářem nemýlil Čožík a srovnal na 2:2. Divoký konec utkání … oba týmy mohly strhnout vítězství na svoji stranu, nakonec se rozešli smírně remízou 2:2.

FC IVANČICE – TATRAN ROUSÍNOV 2:2 (0:2)

Sestava Tatran : Řepka – Imramovský, Kříž, Rozehnal, Líznar – Florián (45. Novotný), Mikeš, Chlup, Güttler (74. Svoboda), Suchý (65. Pohanka) – Obruča.

Branky : 23. Mikeš, 33. Obruča

Utkání hodnotil Pavel Imramovský.

„První poločas z naší strany vypadal dobře, dali jsme 2 góly, ale bohužel jsme neproměnili další 100% šance. Po změně stran se naše aktivita směrem dopředu vytratila a po sérii chyb jsme nechali soupeře srovnat.“

ZA TATRAN ROUSÍNOV : KATKA