VE FOTBAL TATRAN ROUSÍNOV od | Katka 3.4.2023

Po porážce minulý týden doma s Bystrcí chtěli fotbalisté Tatranu získat v Mutěnicích alespoň bod. Výkon byl o poznání lepší, než minulý týden, ale po několika 100% šancí, které se rousínovským fotbalistům nepodařilo proměnit, trestaly Mutěnice. Téměř z každé střely, která šla na branku, daly gól.

FK MUTĚNICE – TATRAN ROUSÍNOV 3:0 (2:0)

Sestava Tatran : Řepka – Imramovský, Kříž, Rozehnal, Líznar – Jašek (64. Zbořil), Lízal, Kubáč, Guttler (64. Handlíř), Divácký – Obruča.

Utkání hodnotil brankář Milan Řepka : „Zápas se mi hodnotí velmi špatně. Nezískali jsme žádné body, přitom jsme měli na to, odvézt všechny tři. Vytvořit si venku šest gólových situací a neproměnit ani jednu, to je smutné. Byl to úplně jiný zápas než s Bystrcí, hráli jsme přesně tak, jak se po nás chtělo. Měli jsme výborné kombinace, díky kterým jsme se do šancí dostávali. Opět jsme se ale nevyvarovali chyb, které nás v každém zápase sráží dolů. Naopak Mutěnice potrestaly náš nedůraz ve vápně a své „šance“ proměnily.“

DALŠÍ VELMI DŮLEŽITÉ UTKÁNÍ ČEKÁ TATRAN UŽ V PÁTEK 7.4., KDY OD 16:00 HOD HOSTÍ NA DOMÁCÍM HŘIŠTI TÝM BOSKOVIC. TOTO UTKÁNÍ SE ZÁROVEŇ HRAJE JAKO ČTVRTFINÁLE KRAJSKÉHO POHÁRU.

Přijďte Tatran povzbudit a pomoci mu k úspěšnému výsledku.

ZA TATRAN ROUSÍNOV : KATKA