VE FOTBAL TATRAN ROUSÍNOV od | Katka 29.5.2023

Po středeční remíze s první Líšní přijel do Rousínova Krumvíř, tedy aktuálně sedmý tým tabulky. Začátek byl dost divoký a Tatran už ve třetí minutě prohrával. Dokázal se však zvednout a gólem Lukáše Obruči vyrovnat. Během prvního poločasu si domácí znovu vytvořili několik brankových příležitostí, které nedokázali proměnit a tak je soupeř minutu před poločasem potrestal gólem na 2:1.

Na začátku druhého poločasu se podařilo po rohovém kopu srovnat, když se hlavou prosadil stoper domácích Martin Kříž. Domácí drželi míč a zvedali se k obratu. Ten přišel v 63. minutě, kdy se netradičně hlavou trefil Miloš Zbořil. Ani to však nebyl konec. V 71. minutě byl vyloučen hráč hostí a vypadalo to, že Tatran výhru na domácím hřišti uhájí. Jenže v 76. minutě se téměř z poloviny hřiště trefil David Michna, když si všimnul vyběhnutého brankáře domácích, kterému míč bohužel zapadl pod břevno. Za remízu 3:3 bere Tatran alespoň bod a posunul se na desáté místo v tabulce.

TATRAN ROUSÍNOV – SK KRUMVÍŘ 3:3 (1:2)

Sestava Tatran : Kopřiva – Rozehnal, Kostelka (46. Žoček), Kříž, Líznar – Zbořil (82. Mikeš), Lízal, Kubáč, Obruča, Jašek – Florián.

Branky : 31. Obruča, 50. Kříž, 63. Zbořil

UŽ VE STŘEDU 31.5. ČEKÁ TATRAN FINÁLE POHÁRU ! UTKÁNÍ SE HRAJE OD 17:30 V BŘECLAVI. TATRAN OBHAJUJE LOŇSKÉ VÍTĚZSTVÍ. MOC DRŽÍME PALCE !

ODJEZD AUTOBUSU PRO FANOUŠKY JE V 15:00 HOD OD AUTOSERVISU DAREBNÍK.

ZA TATRAN ROUSÍNOV : KATKA