VE FOTBAL TATRAN ROUSÍNOV od | Tatranky 28.9.2023

Dorost už znovu vyhrává! 🙂 V neděli zajížděl na hřiště FKD, kde se jim podařilo zvítězit 5:0. Utkání hodnotil trenér Stanislav Píšek.

FKD – Tatran Rousinov 0-5 (0-3)

Branky: Renda Prokop 4x, Adam Švaříček 1x

Sestava : Bartošek M, Hustoles, Janeček, Salcburger, Chromý, Hráček, Švaříček, Vintr, Buchta, Matejov, Prokop. Musil, Svoboda, Grošek, Pustina.

Po minulém nepovedeném venkovním utkání nás čekal hned druhý venkovní zápas a to u okresního rivala v Drnovicích. Cíl do utkání a k tomu i příprava v celém týdnu, směřoval k nápravě výkonu a výsledku z minulého týdne. Drnovice na nás vyrukovaly s vysunutým presingem, na což jsme zareagovali vysunutou kombinací, a ta se nám dařila téměř po cele utkání. Díky čtyřem brankám Rendy Prokopa a jedné branky Adama Švaříčka se konečné skóre zastavilo na stavu 0-5.

Velkou kaňkou bylo zranění Romana Salcburgera, který si poranil ruku. Doufáme, že kontrolní rentgen potvrdí, že ruka není zlomená a Roman se k nám co nejdříve zase připojí!!! Držíme pěsti Romčo!!!!Již tuto sobotu od 13:30 na čeká na domácí půdě silný soupeř z Bílovic nad Svitavou, který má doposud stejnou výsledkovou bilanci jako my. Budeme se těšit, že nám přijdete v sobotu fandit.

Hodnocení utkání Pavel Hustoles: Zápas v Drnovicích byl okresní derby a u věčného rivala už od přípravek jsem očekával těžší zápas, ale kluci k tomu přistoupili zodpovědně a nedali jsme FKD šanci. Díky čtyřem brankám Rendy Prokopa a jedné Adama Švaříčka jsme deklasovali soupeře 5:0. Ale je to zásluha celého týmu, za což mají kluci velkou pochvalu. Jen tak dál. ⚽

Hodnocení utkání Tomáš Musil: Na sobotní zápas v Drnovicích jsme nastoupili s tím, že jsme chtěli zápas rozhodnout v prvních dvaceti minutách, což se nám naštěstí díky našemu kapitánovi, který dal tenhle zápas čtyři góly, podařilo. Soupeři ale nepřestávali po začátečních gólech bojovat a stále na nás tlačili, ale naše obrana útoky dokázala ubránit. Nenechala jim šanci vystřelit. Výsledek byl 5:0, 4 góly dál náš kapitán a 1 gól dal hlavičkou Adam Švaříček.

Hodnocení utkání Damian Buchta: Do okresního derby jsme vešli jako lepší tým. Zápas mi přišel, že nebyl tak kombinačně zvládnutý jako předešlé zápasy, ale kdo dá více gólů, ten vyhraje a pro tento zápas to platilo. Po úniku a gólu Prokopa ve 14 minutě to šlo se soupeřem z kopce. Dělali chyby při rozehrávce a z toho jsme těžili. Byli jsem aktivnější a dostávali jsme se do více šancí. Soupeři se za celý zápas dostalo do jedné gólové šance, ale tu zneškodnil náš Hašek(Bartošek). Držte nám palce, protože v sobotu nás čeká zatím nejtěžší soupeř. Dojděte nám zafandit.

Hodnocení utkání Daniel Jan Chromý: Do utkání jsme šli s vědomím, že s Drnovicemi nikdy není lehké utkání. Ale můžu říct, že všichni dnešní zápas odmakali. Motivovali a povzbuzovali jsme se navzájem, nevynechávali jsme souboje, nehádali jsme se a všichni dohromady jsme fungovali jako tým. To vše se projevilo na celkovém výsledku. V dalších zápasech jen doufám, že budeme makat minimálně stejně jako dnes a budeme získávat co nejvíce bodů.

ZA TATRAN ROUSÍNOV : TATRANKY