VE FOTBAL TATRAN ROUSÍNOV od | Tatranky 9.10.2023 

V sobotu zajížděl náš „A“ tým na hřiště posledního týmu tabulky – do Lednice. Ale jak už to v takových zápasech bývá, ani zde je nečekalo nic jednoduchého. První poločas byl jasně ve znamení Tatranu, nicméně se naši hráči nedokázali dostat do zakončení a za 45. minut se jim nepodařilo vstřelit gól. Do druhé půle nastoupili domácí lépe, byli to ale pořád naši hráči, kdo určoval tempo hry. Když už to vypadalo, že oba týmy získají bod za remízu 0:0, podařilo se v poslední minutě vstřelit branku Lukáši Obručovi a Tatran veze z Lednice důležité 3 body.

TJ MORAVAN LEDNICE – TATRAN ROUSÍNOV 0:1 (0:0)

Sestava Tatran : Kopřiva – Imramovský, Kříž, Rozehnal, Handlíř – Jašek, Němec (70. Němec), Kubáč, Pešta (55. Líznar), Zbořil – Obruča.

Branka : 90. Obruča

Utkání hodnotil kapitán týmu David Kopřiva : „Do zápasu jsme vstoupili daleko lépe než domácí. První poločas jsme měli míč většinu času pod kontrolou a udávali jsme tempo hry. Z našeho tlaku vznikla spousta standartních situací, které jsme ale nedokázali využít, a naopak jsme mohli těsně před koncem prvního poločasu po rohovém kopu inkasovat. Druhý poločas byl již více vyrovnaný. Naše hra byla plná nepřesností, stejně tak jako hra domácích a šancí bylo na obou stranách minimum. Když už to vypadalo na dělbu bodů, povedla se nám akce z pravé strany a dokázali jsme strhnout výhru na naši stranu. Jsem rád, že jsme zápas nakonec výsledkově zvládli a bereme 3 body.“

ZA TATRAN ROUSÍNOV : TATRANKY