VE FOTBAL TATRAN ROUSÍNOV od | Tatranky 11.10.2023

TJ Tatran Rousínov „U15“ – Boskovice /Letovice „B“ 3:1 (1:1)

Branky : Vanderka Miloš 2, Bartošek Adam.

Sestava : Svoboda Matěj – Filip Adam, Wágner Kryštof, Ha Hai Dang, Imriška Michael, Doležel Patrik, Hanák Dominik, Bartošek Adam, Lošťák David, Vanderka Miloš, Juráček Jiři, Koudelka Tomáš, Bezrouk Tobiáš, Blažík Vojtěch, Mahdal Patrik.

Utkání hodnotil Pavel Svoboda: „V neděli 8.10. jsme na domácím hřišti přivítali béčko Boskovic, které se v tabulce nachází na čtvrtém místě jen se dvěma prohrami. Hned ve 4.minutě po rychlé akci hostů se jim podařilo překonat našeho brankáře, který sice míč vyrazil do břevna, ale nešťastně zapadl za jeho záda. Jediná akce hostů za první poločas 0:1. Po obdržené brance se hrálo na soupeřově půlce a po několika neproměněných šancích se nám v 16.minutě po rohovém kopu Jirky Juráčka, kde našel před brankou Adama Bartoška, který prodloužil na zadní tyč, kde stál osamocený Miloš Vanderka a vyrovnal na 1:1. Po vyrovnávací brance jsme měli ještě několik šancí, ale žádný gól už se nám nepodařilo vstřelit a do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Do druhého poločasu jsme vstoupili s tím, že zápas budeme chtít co nejdříve rozhodnout a v klidu dohrát. V 56. minutě dostal za obranu míč Adam Bartošek a v samostatném úniku a chybujícího brankáře hostů se nám podařilo vstřelit branku na 2:1. Hosté po obdržené brance měli několik standardních situací, které se štěstím zneškodnil brankář Matěj Svoboda. V nastaveném čase se k balónu dostal David Lošťák, který krásnou nahrávkou našel nabíhajícího Miloše Vanderku a pro něj už nebyl problém míč uklidit za brankářova záda 3:1. Kluci potvrdili vítězství z Medlánek a připisují si další 3 body do tabulky.“

Další zápas nás čeká v neděli 15.10, na Startu Brno, přijeďte kluky povzbudit.

ZA TATRAN ROUSÍNOV : TATRANKY