VE FOTBAL TATRAN ROUSÍNOV od | Tatranky 13.2.2024

Fotbalisté Tatranu mají za sebou zhruba polovinu zimní přípravy. Jak probíhá a co je všechno ještě čeká? Zeptaly jsme se záložníka Tatranu Miroslava Mikeše.

  • Blížíte se do poloviny zimní přípravy, jak zatím probíhá? Venkovní tréninky máte občas proloženy posilovnou a halou, co vás nejvíc baví?

Podle mě zatím probíhá podle plánu, kvalitně trénujeme, což se odrazilo v našem posledním utkání. Mě určitě baví být víc na hřišti a myslím, že kluky taky, ale je to pro nás aspoň zpestření a něco jiného v rámci přípravy.

  • Máte za sebou 3 přípravné utkání. Dvě jste vyhráli a jedno remizovali s divizním týmem. Jak tyto utkání hodnotíš?

Výsledkově se nám zatím daří, ačkoliv v prvních dvou utkání to nebylo ještě úplně herně ono, tak si myslím, že s Kostelcem jsme předvedli výborný týmový výkon, kde jsme měli podle mě zvítězit. Na tento výkon budeme chtít určitě navázat v dalších zápasech.

  • Jaké máte plány do zbytku přípravy a na start jarní sezóny?

Čekají nás ještě 4 přípravné utkání, takže kvalitně potrénovat odehrát kvalitní zápasy, zvítězit a vstoupit vítězně do jarní části. To bychom si asi všichni přáli.

  • Potkali jste se v kabině po zimní pauze, máte nějaké nové posily? A jaká panuje v kabině atmosféra?

Vrátil se Tomáš Horváth po dlouhodobějším zranění a přišel Honza Sedlmajer, oba kluci si myslím, že nám pomůžou, navíc zapadli do kabiny.
Atmosféra je dobrá jako vždy.

Děkujeme za rozhovor, ať se ti daří.

ZA TATRAN ROUSÍNOV : TATRANKY