VE FOTBAL TATRAN ROUSÍNOV od | Tatranky 18.4.2024

Fotbalisté Tatranu sice nezažívají povedený vstup do jarní části soutěže, ale opět se potvrdilo, že v poháru hrát prostě umí. Ve středu 17.4. zajížděli ke svému čtvrtfinálovém utkání na hřiště Mutěnic, kde sice prohráli první poločas 1:0, po změně stran už ale bylo na hřišti pouze jedno mužstvo. Třemi góly Tatran otočil průběh utkání a postoupil do semifinále krajského poháru.

Svého soupeře zatím nezná, bude jím jeden z trojice Svratka Brno, Ráječko nebo Ratíškovice.

FK MUTĚNICE – TATRAN ROUSÍNOV 1:3 (0:1)

Sestava Tatran : Řepka – Němec (46. Pavlík), Kříž, Imramovský, Handlíř (70. Pešta) – Jašek (46. Líznar), Mikeš, Kubáč, Obruča, Zbořil (80. Svoboda)- Rozehnal.

Branky : 66. Pavlík, 68. a 82. Obruča

Utkání hodnotil střelec dvou branek, Lukáš Obruča:

„Do zápasu jsme vstoupili celkem aktivně, ale šance jsme nedokázali přetavit v gól. Poté jsme inkasovali z ojedinělého brejku soupeře, což naši hru utlumilo. V kabině o poločase jsme si řekli pár věcí a do druhé půle jsme šli odhodlaní zápas otočit. Od začátku druhého poločasu jsme soupeře zatlačili. Vytvořili jsme si plno šancí a dali tři góly, i když jich mělo být mnohem víc. Soupeř už potom nijak nehrozil a zápas se v poklidu dohrál. Cíl jsme splnili, ale máme na čem pracovat.“

ZA TATRAN ROUSÍNOV : TATRANKY