VE FOTBAL TATRAN ROUSÍNOV od | Tatranky 22.4.2024

Kobeřice – Rousínov B 3:2 (2:1)

Branky: Lička, Veselý 

Úvod utkání se nám vydařil a hned v 6.minutě po faulu na Reného Prokopa proměnil pokutový kop Pepa Lička. V dalším průběhu utkání jsme měli hru pod kontrolou, více drželi míč, ale větší šance nepřicházely. Těsně před koncem poločasu, kdy už se pravděpodobně naši hráči viděli v kabinách, přišel šok. Dvakrát jsme nechali soupeři příliš mnoho prostoru a ten toho využil ke vstřelení dvou branek a otočení skóre.

Do druhé půle jsme nastoupili s cílem rychle vyrovnat, ale dobře bránící soupeř nás držel daleko od své svatyně. Místo vyrovnání, se v 52.minutě po našem dalším nedorazu zjevil před Milanem Řepkou domácí útočník a nabídnutou šancí nepohrdl. Naděje nám svitla v 69.minutě, kdy Miloš Žoček nádherně zakroutil roh na zadní tyč a Tom Veselý už jen doklepával do prázdné branky. K další výraznější šanci nás už však nadšeně bojující domácí nepustili a uštědřili nám první letošní porážku.

Příští zápas čeká béčko derby, když zajíždí v neděli 28.4. od 14:00 hod na hřiště Slavíkovic. Přijďte našim fotbalistům fandit.

ZA TATRAN ROUSÍNOV : TATRANKY