VE FOTBAL TATRAN ROUSÍNOV od | Tatranky 3.10.2024

Křižanovice – Tatran „B“ 3:3 (2:2)

Branky: 13.Novotný, 39.Švaříček, 56.Lička z penalty

V utkání hraném za umělého osvětlení měli první velkou šanci domácí, ale nastřelili pouze břevno. Na druhé straně nás o chvíli později dostal do vedení Filip Novotný, který hlavou lehce tečoval centr Jakuba Hráčka. V dalším průběhu jsme byli o něco lepším týmem, ale místo navýšení skóre, jsme po obrovské chybě ve 32. minutě nabídli soupeři vyrovnání. Ve 39. minutě René Prokop krásně uvolnil Adama Švaříčka, který nás pěknou střelou k tyči opět dostal do vedení. Vypadalo to, že jednobrankové vedení udržíme do poločasu, ale proti byl hlavní rozhodčí, který ve prospěch domácích nařídil penaltu, kterou viděl snad jen on.

Hned na začátku druhé půle jsme opět dovolili soupeři, aby po naší hrubici zavezl míč až do prázdné branky a dostal se poprvé v utkání do vedení. V 56.minutě vyrovnal z penalty Josef Lička, čímž opět zvýšil naše naděje na obrat v utkání. Nadějné akce však končily v rukavicích domácího brankáře, nebo je již v zárodku utnul velmi nepřesný rozhodčí, jehož mnohdy absurdní výroky nechápal na stadionu vůbec nikdo.

Když se v závěru neprosadili v samostatném úniku Tomáš Florián, ani David Benda, skočilo utkání remízou, se kterou byli spokojeni zejména domácí.

ZA TATRAN ROUSÍNOV : TATRANKY